Stan Van Samang komt plots tot een besef: “Will Tura heeft gelijk gekregen”

door: PMN
Stan Van Samang
Afbeelding bron: Photonews

Stan Van Samang heeft een nieuw album klaar. Het is een Nederlandstalig album geworden. Hij zingt erover de uitdagingen waarmee zijn gezin te maken krijgt.

Stan Van Samang zien we aanstaande zondag in ‘Tien Om Te Zien’. Daar mag hij zijn nieuwe nummer voorstellen. We kijken er alvast naar uit.

Stan denkt even terug naar de beginperiode van zijn zangcarrière. “Will Tura heeft me toen via zijn tourmanager ooit eens op audiëntie gevraagd in zijn kleedkamer”, legt Stan uit in TV-Familie.

“Er volgden complimenten, en toen vroeg hij mij of ik nog steeds zo nerveus ben. Ik zei dat dit het geval was. ‘Je kunt die zenuwen maar koesteren’, antwoordde Will. ‘De dag dat je ze niet meer voelt, kun je beter stoppen.’”

Stan Van Samang kreeg van Will Tura te horen beter te stoppen als je de stress en zenuwen niet meer voelt voor een optreden

Stan vond het een rare uitspraak. Hij wilde net verlost geraken van die zenuwen en stress. “Maar inmiddels besef ik dat Will gelijk heeft”, zegt hij nu.

“De dag dat ik geen gezonde spanning voel, doet het me niets meer. Ik koester de nervositeit niet, zoals Will sugereerde, maar ik reik ze wel de hand of iets in die richting. Ik kan de stress nu ombuigen in energie.”