Raymond van het Groenewoud kondigt groot nieuws aan op zijn verjaardag: Dit gaat hij doen

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

De zomerse concertreeks 'A Symphonic Evening with' kondigt vandaag - op zijn 72ste verjaardag - Raymond van het Groenewoud aan. Zaterdag 6 augustus staat hij samen met een 20-koppig orkest op het podium in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

 

Als levensgenieter, aimabele filosoof maar vooral begenadigd muzikant legde Raymond van het Groenewoud een fantastisch muzikaal parcours af. Denk maar aan klassiekers zoals Maria Maria, ik hou van jou, Gelukkig zijn, Meisjes, Liefde voor Muziek, Twee meisjes, Je veux de l'amour, Chachacha en Vlaanderen boven…

Meer recent was van het Groenewoud te horen op 'Spiegel', de single met Tourist LeMC en ‘Wat je doet met mij’ met Slongs.

"We zijn uiteraard heel tevreden dat we Raymond van het Groenewoud, een muzikale topartiest met een ijzersterke live reputatie in Vlaanderen, kunnen aankondigen", zegt Jan Van Esbroeck van PSE Belgium.

"Zoveel van zijn nummers behoren intussen tot het collectief muzikaal geheugen. Deze horen met een symfonisch orkest wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Maar vandaag wensen we Raymond vooral een gelukkige verjaardag.”

Tickets kan je makkelijk hier bestellen. Wees er snel bij!

Raymond-ASEW-1200x500.jpg