Tintelend gevoel tijdens het tuinieren, twee maand later is vrouw dood

door: BVDO
tuin, tuinmeubelen, terras
Afbeelding bron: Pixabay

Een 52-jarige vrouw is amper twee maanden nadat ze een tintelend gevoel had bij het tuinieren overleden. De oorzaak is niet de netel of insect die ze zelf vermoedde.

Tijdens het tuinieren kreeg de 52-jarige Cecilia uit het Verenigd Koninkrijk tijdens het tuinieren eind maart vorig jaar een tintelend gevoel in de pols. Ze dacht dat ze gebeten was door een insect of een netel had aangeraakt.

Een paar dagen later zit dat tintelend gevoel ook in haar arm. Ze belt voor een afspraak bij de dokter, die vermoedt dat er een probleem met de zenuwen in de hand is.

Op 14 april 2023 kan Cecilia ‘s morgens niet meer zelfstandig uit haar bed stappen, waardoor ze naar het ziekenhuis gebracht wordt om een scan te nemen. Daar blijkt, zo schrijft The Sun, dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft.

De dokter gaf haar nog 12 tot 18 maanden te leven. Op 10 mei trok ze naar het ziekenhuis om een biopsie te laten nemen, maar nog voor ze op de operatietafel lag kreeg ze een hersenbloeding. Een paar uur later is ze gestorven.