Willy Sommers stelt ons voor aan zijn zoon Luka: "Knappe gast"

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

Willy Sommers heeft drie kinderen. Met zijn eerste vrouw kreeg hij een dochter, Annemie. Samen met zijn huidige echtgenote Cindy heeft hij er twee, Luna en Luka.

Het is feest vandaag in de familie van Willy Sommers. Zijn zoon Luka is jarig. Dat laat de zanger niet zomaar ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt hij een prachtige foto van hen twee aan het zwembad.

"Een heel gelukkige 18de verjaardag, Luka. Geniet met volle teugen van je dag!", schrijft hij erbij. Zijn volgers vinden het geweldig om te zien. "Knappe gast", reageren ze. "Zeer mooie foto."

Ook feliciteren ze Luka massaal met zijn verjaardag. "Hartelijk gefeliciteerd", klinkt het aan alle kanten. "Dikke proficiat met je verjaardag. Al 18 jaar, wat gaat de tijd snel. Geniet van je dag."

Luka is momenteel volop aan zijn voetbalcarrière aan het timmeren. Hij voetbalt bij Dender en maakt volgend seizoen wellicht de overstap naar de beloften. "Het is mijn droom om ooit bij de eerste ploeg van Dender te spelen", vertelde hij begin dit jaar nog aan Primo.